previous arrow
next arrow
Slider

BoMax kan bogen op zeer ruime ervaring met de verwerking van staal en de constructie van staalproducten. Zowel zware industriële producten - halffabricaten en eindproducten - als de doorgaans wat lichtere consumentenproducten, zoals hekwerken en trappen.

Als specialist in staalconstructies fabriceert BoMax group in Bunnik onder meer industriële pomphuizen, watertanks, traphekken, tandwielkasten en vele andere hoogwaardige staal- rvs- en aluminiumproducten en halffabricaten.

De lat ligt hoog: alleen producten die voldoen aan de allerhoogste eisen verlaten de fabriek. Dit maakt BoMax tot een gerenommeerde onderneming met zowel kleine als grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Een team van gedreven en goed opgeleide, zeer ervaren vakmensen, staat garant voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om een kleine of grote constructie, enkel- of seriewerk, staal of aluminium. Elke opdracht wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Snel, professioneel en volgens afspraak. En tegen concurrerende prijzen!

Bij BoMax kunt u voor elk 'staalproject' terecht, van tuinhek tot dakconstructie!

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

BoMax group
Rumpsterweg 14a
3981 AK  Bunnik

t: +31 (0)30  65 63 609
KvK / CoC #51959127

Openingstijden kantoor
en werkplaats:
werkdagen  8:00 - 17:00u

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.