Over BoMax

Lloyd's gecertificeerd
BoMax group is ontstaan uit het in 1981 opgerichte en Lloyd's gecertificeerde Van der Leeden Staalkonstruktie in Bunnik. BoMax beschikt daardoor over een schat aan kennis en waardevolle praktijkervaring op het gebied van staalconstructies.

ASME-norm
Opdrachtgevers over de hele wereld weten ons uitstekend geoutilleerde bedrijf te vinden, direct of via tussenpartijen, voor zeer uiteenlopende (deel)projecten. (Zie ook: 'Mens en Machine', voor een overzicht van het machinepark.) We leveren uitsluitend eersteklas kwaliteitsproducten en halffabricaten, volgens de internationale ASME-norm.

Precisie
BoMax fabriceert onder meer industriële pomphuizen, watertanks, traphekken, tandwielkasten en vele soorten staalconstructies. Alles op specificatie. Alles met de grootst mogelijke precisie.

MVO
We nemen onze verantwoordelijkheid waar het aankomt op 'maatschappelijk verantwoord ondernemen'. Vanzelfsprekend conformeren we ons aan de milieunormen en zijn de arbeidsomstandigheden volledig ergonomisch verantwoord, in lijn met de geldende regelgeving.

Leerbedrijf
BoMax group vervult ook een sociaal-educatieve functie door erkend leerbedrijf te zijn. Elk jaar vinden enkele jonge mensen, die in het kader van hun opleiding een stageplek zoeken, de weg naar BoMax. Hier worden zij professioneel begeleid en doen zij belangrijke praktijkervaring op.

Wilt u weten wat BoMax voor u kan betekenen? Graag informeren we u over de mogelijkheden of leiden we u rond door ons bedrijf.

 

BoMax group
Rumpsterweg 14a
NL-3981 AK  Bunnik
The Netherlands

 

t: +31 (0)30  65 63 609

f: +31 (0)30  65 70 632 

 

 

KvK / CoC #51959127

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.
Meer informatie Ok